,

Auzu pārslu cepumi

Kurš teica, ka veselīgs nav garšīgs? Tādiem nostāstiem punktu pieliks šie auzu pārslu cepumi. Pats labākais – tiem likt klāt ko vien sirds kāro. Ja vēlies kļūt par ofisa lielo jokdari, pievieno rozīnes, kas lieliski maskēsies kā šokolādes gabaliņi. Taču tik pat vērtīgi ir pacienāt draugus bez dažādiem nodomiem.
Auzu pārslu cepumi

Pagatavošana

  1. Pusi no sviesta jeb 75 gramus puto kopā ar cukuru un olu dzeltenumiem. To dara līdz cukurs izkūst.
  2. Atlikušajos 75 gramos sviesta viegli apgrauzdē auzu pārslas un atdzesē.
  3. Apvieno cukura masu un apceptās auzu pārslas ar miltiem un maisa.
  4. Atsevišķi sakuļ olu baltumus un tad arī tos pievieno cepumu mīklai.
  5. Šajā brīdi var pievienot sakapātu šokolādi, rozīnes vai ko citu.

Piezīmes

Nav piezīmju

Sastāvdaļas

  • 150 g sviesta
  • 100 g cukura
  • 3 olas
  • 300 g auzu pārslas
  • 50 g miltu
  • Savas mīļākās piedevas

Papildus informācija

Autore

Austere
Kas jauns mūsu virtuvē?

Jaunākās receptes

Russian pastries (pirogi) filled with eggs and green onion, closeup
Bulciņas

Speķa pīrādziņi

Svaigi cepti speķa pīrādziņi – kur garša un smarža apvienojas, lai sniegtu prieku un baudu ikvienam.

Banana smoothie with oatmeal, peanut butter and milk
Dzērieni

Banānu un zemesriekstu sviesta proteīna kokteilis

Vēdērs kāro ko gardu, bet galīgs slinkums gatavot? Šis kokteilis bez liekas piepūles nodrošinās sātīgu un apburošu garšu katrā malkā! Nepieciešams tikai blenderis un pāris sastāvdaļas, kuras ir viegli pielāgojamas pēc katra patikas.

Crab salad with eggs, sweet corn and mayonnaise
Pamatēdieni

Krabju nūjiņu salāti

Vienkāršas sastāvdaļu kombinācijas, kas bez liekas piepūles radīs ko dikti gardu un veselīgu.

mozzarella cheese sticks with ketchup
Uzkodas

Kraukšķīgās siera nūjiņas

Šo zeltaini kraukšķīgo gardumu pagatavošana neprasa daudz, un to neatraidāmā garša spēs apmierināt jebkuru izsalkušu punci.