,

Aukstā zupa

Iecienītā klasiska – vēsa un sātīga aukstā zupa. Veselīga un viegli pagatavojama, kas lieliski atsvaidzinās sezonas karstajā laikā.
Aukstā zupa

Pagatavošana

  1. Izvāra olas, atdzesē un sagriež.
  2. Izvāra bietes un kartupeļus, nomizo un tad sarīvē vai smalki sagriež.
  3. Sagriež gurķi, sakapā loku un dilles.
  4. Pielej kefīru un kārtīgi visu samaisa. Piparus un sāli pievieno pēc garšas.
  5. Zupai ļauj ievilkties ledusskapī vismaz uz pusstundu, vēlams ilgāk.

Piezīmes

Nav piezīmju

Sastāvdaļas

  • 300 grami vārītu, sarīvētu biešu
  • 3 vidēja lieluma vārīti kartupeļi
  • 2 vārītas olas
  • 1 garais gurķis
  • 1 litrs kefīra
  • Nedaudz loku un diļļu
  • Šķipsniņa sāls un maltu melno piparu

Papildus informācija

Autore

Austere
Kas jauns mūsu virtuvē?

Jaunākās receptes

Russian pastries (pirogi) filled with eggs and green onion, closeup
Bulciņas

Speķa pīrādziņi

Svaigi cepti speķa pīrādziņi – kur garša un smarža apvienojas, lai sniegtu prieku un baudu ikvienam.

Banana smoothie with oatmeal, peanut butter and milk
Dzērieni

Banānu un zemesriekstu sviesta proteīna kokteilis

Vēdērs kāro ko gardu, bet galīgs slinkums gatavot? Šis kokteilis bez liekas piepūles nodrošinās sātīgu un apburošu garšu katrā malkā! Nepieciešams tikai blenderis un pāris sastāvdaļas, kuras ir viegli pielāgojamas pēc katra patikas.

Crab salad with eggs, sweet corn and mayonnaise
Pamatēdieni

Krabju nūjiņu salāti

Vienkāršas sastāvdaļu kombinācijas, kas bez liekas piepūles radīs ko dikti gardu un veselīgu.

mozzarella cheese sticks with ketchup
Uzkodas

Kraukšķīgās siera nūjiņas

Šo zeltaini kraukšķīgo gardumu pagatavošana neprasa daudz, un to neatraidāmā garša spēs apmierināt jebkuru izsalkušu punci.